});

İbn Haldun Üniversitesi Lise Kış Okulu başvuruları başladı.

Yabancı Diller Okulu ve Sosyal Bilimler Okulu olmak üzere 5’er günlük 2 temel gruba ayrılan L ise Kış Okulu’nda lise öğrencileri, 5 günlük dolu dolu bir programla üniversite yaşamını tecrübe edecekler.

Sosyal Bilimler Okulu’nda lise öğrencileri, uzman akademisyenlerden Medya ve İletişim, Karşılaştırmalı Edebiyat, Tarih, Hukuk, Felsefe, Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, Sosyoloji, Ekonomi, İşletme, İslami İlimler ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanlarında Üniversite Dersleri alıp, Türkiye ve dünya çapında ünlü akademisyenlerle tanışma fırsatı yakalayacaklar.

Yabancı Diller Okulu’nda ise “Şehir Hayatı”, “Tarihi Mekanlar”, “Geleneksel Meslekler”, “Medya Dünyası” ve “Yemek” temalı dersler ve etkinliklerle yabancı dillerini ilerletecekler.